Προφίλ

Η εταιρία Decoplan Α.Ε. εδώ και τρεις δεκαετίες δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά, προσφέρει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για τη δόμηση, διαμόρφωση και διακόσμηση επαγγελματικών εσωτερικών χώρων πολλαπλών χρήσεων και διαστάσεων. Φιλοσοφία και όραμα της εταιρίας είναι η προώθηση, ο σχεδιασμός και η τεχνική υποστήριξη ολοκληρωμένων συστημάτων εσωτερικής δόμησης, τα οποία συνδυάζουν κορυφαία standards τεχνικών προδιαγραφών με υψηλά αισθητικά αποτελέσματα.

Από την ίδρυσή της, με σταθερή ματιά στις εξελίξεις και τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς, έχοντας πάντα ως οδηγό το ίδιο όραμα και την ίδια φιλοσοφία, η Decoplan έχει ξεχωρίσει για την ποιότητα και την αισθητική των προϊόντων της αλλά παράλληλα και για τη συνέπεια και αξιοπιστία των υπηρεσιών της.

Η Decoplan λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες του ελληνικού χώρου, και μετά από συνεχή και εκτεταμένη έρευνα αγοράς, αντιπροσωπεύει κορυφαίους επώνυμους διεθνείς οίκους, προωθώντας υλικά τελευταίας γενιάς, ικανά να υποστηρίξουν απόλυτα κάθε σύγχρονη ανάγκη δόμησης ή διαμόρφωσης και διακόσμησης εσωτερικών χώρων.