ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΑ ΔΑΠΕΔΑ NESITE

H Nesite είναι κυρίαρχος στην παραγωγή και προμήθεια υπερυψωμένων δαπέδων. Είναι μια εταιρία που συνδυάζει τον επαγγελματισμό και την δυναμικότητα ενός μεγάλου οργανισμού με το εμπειρότερο know-how στην βιομηχανία.

Επιλέγοντας Nesite, ο πελάτης εξασφαλίζει μια άρτια υποστήριξη σε τεχνικά θέματα και εξειδικευμένες λύσεις σχεδιασμένες ειδικά για να αντιμετωπίσουν και τα πιο απαιτητικά έργα.

Δημιουργικότητα, τεχνική εμπειρία και προσοχή στην λεπτομέρεια και καινοτομία είναι μια μίξη που έχει ένα σκοπό: την τεχνική και αισθητική ικανοποίηση του πελάτη.

Δημιουργώντας ένα επισκέψιμο χώρο μεταξύ του δαπέδου και του πάνω μέρους του πανέλου, το υπερυψωμένο δάπεδο δημιουργεί ένα "τεχνικό όγκο" που μπορεί να έχει διάφορες χρήσεις: ηλεκτρολογικά Δίκτυα, τηλεφωνικά δίκτυα, σωληνώσεις, δίκτυα υπολογιστών και ασφαλώς κλιματισμό.

Τα στοιχεία που δημιουργούν το υπερυψωμένο δάπεδο είναι δυο: ο χαλύβδινος μεταβαλλόμενος σκελετός και τα μετακινήσιμα πανέλα που δημιουργούν μια βατή επιφάνεια.

Ο Σκελετός

Ο σκελετός είναι βασικό στοιχείο του υπερυψωμένου δαπέδου, αφού καθορίζει την επιθυμητή ανύψωση και το ύψος που στηρίζεται η επιφάνεια. Αποτελείτε από δυο μέρη: τα υποστυλώματα που αποτελούνται από κάθετα μεταλλικά στοιχεία ρυθμιζόμενα σε ύψος και τις διαδοκίδες.

Ο σκελετός είναι διαθέσιμος σε διάφορα ύψη από το ελάχιστο των 3 εκατοστών έως το 1 μέτρο. Τα υποστυλώματα είναι κατασκευασμένα από γαλβάνιζε ατσάλι για πιο ακριβές αποτέλεσμα και αντοχή στον χρόνο.

Τα Πανέλα

Τα πανέλα είναι ο ζωντανός οργανισμός του υπερυψωμένου δαπέδου, όντας και το υλικό που εξασφαλίζει την αντοχή στα φορτία και καθορίζει το αισθητικό αποτέλεσμα στο περιβάλλον που θα τοποθετηθεί. Ο πυρήνας των πανέλων μπορεί να είναι από υψηλής πυκνότητας μοριοσανίδα η και πυρήνα ανυδρίτη.

Η τελική επικάλυψη των πανέλων είναι διαθέσιμη με διάφορα υλικά όπως πλακίδια PVC, Linoleum, μάρμαρο, γρανίτη, κεραμικό πλακάκι, φυσικό ξύλινο παρκέ, Laminate, κα.

 

ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΑ ΔΑΠΕΔΑ NESITE
ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΑ ΔΑΠΕΔΑ NESITE
ΠΑΝΕΛΑ NESITE
ΣΚΕΛΕΤΟΣ NESITE