ΑΣΦΑΛΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

Οι ασφαλτικές μεμβράνες Ravaproof είναι πλαστομερείς και ελαστομερείς μεμβράνες με εξαιρετική απόδοση με ή χωρίς επικάλυψη ορυκτών ψηφίδων, οι οποίες παρουσιάζουν εξαιρετικές ιδιότητες σε οποιαδήποτε δομή εφαρμοστούν, ακόμη και εάν υπόκεινται σε κυκλικές κινήσεις ή σημαντικές διακυμάνσεις διαστάσεων.

Ravaproof Diamond -10 oC / -20 oC SBS

Εξαιρετικές ιδιότητες γήρανσης, εκτεταμένη θερμική περιοχή λειτουργίας, ευέλικτη και αξιόπιστη σε οποιοδήποτε γεωγραφική περιοχή, γρήγορη και εύκολη εφαρμογή ακόμα και σε περίπλοκες κατασκευές. Ενισχυμένη με ίνες πολυπροπυλενίου διασφαλίζει εξαιρετική διαστασιολογική σταθερότητα, ειδικά σε υψηλές θερμοκρασίες. Επιπλέον με τη χρήση υψηλής ποιότητας οπλισμένου πολυεστερικού υφάσματος, ενισχύονται οι μηχανικές αντοχές της μεμβράνης και εξαλείφονται τυχόν αστοχίες κατά τη φάση της εφαρμογής.

Ravaproof Ruby -5 oC App

Οι ασφαλτικές μεμβράνες Ravaproof Ruby κατασκευάζονται από τροποποιημένο πολυπροπυλένιο και συμπολυμερή, ενισχυμένο με πολυεστερικό πίλημα υψηλής απόδοσης, που αυξάνει την αντοχή της μεμβράνης και εξαλείφει τις ρωγμές της κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, εξασφαλίζοντας εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες και σταθερότητα διαστάσεων σε όλες τις θερμοκρασίες.

Συμπληρωματικά υλικά για στεγανοποίηση με ασφαλτικές μεμβράνες:

Avipast

Στεγανωτικό υλικό ασφαλτικής βάσης σε μορφή πάστας. Μετά την ωρίμανση του σχηματίζει μια αδιάλυτη στρώση η οποία δεν προσβάλλεται από αραιά όξινα και αλκαλικά διαλύματα.

Arexol Lac

Στεγανωτικό προϊόν διαλύτου, ασφαλτικής βάσης ενός συστατικού. Αποτελείται από οξειδωμένη άσφαλτο διαλυμένη σε αρωματικούς διαλύτες. Στην τελική του μορφή (στερεή) σχηματίζει γυαλιστερό φιλμ, αδιαπέραστο από το νερό και πολύ καλά συγκολλημένο σε όλες τις δομικές επιφάνειες. Είναι ανθεκτικό σε αραιά όξινα και αλκαλικά διαλύματα.

Rectiflex

Ενός συστατικού ασφαλτικής βάσης προϊόν, αποτελούμενο από πάστα αλουμινίου, ειδικές ρητίνες και αρωματικούς διαλύτες. Χρησιμοποιείται ως τελική προστατευτική επίστρωση ασφαλτικών μεμβρανών, ασφαλτοπάνων, ασφαλτικών επαλειπτικών υλικών καθώς και επιφανειών από σκυρόδεμα, μέταλλο, γυαλί, ξύλο, πέτρα και πολυουρεθάνη.

Avip Gum

Σφραγιστικό στεγανωτικό υλικό ενός συστατικού, βάσης διαλύτου. Αποτελείται από τροποποιημένη άσφαλτο με SBS, fillers και μικρή ποσότητα εξευγενισμένων ορυκτών ινών και αρωματικών διαλυτών.

ΑΣΦΑΛΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ